Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Konsultantske i IT kompanije najpoželjniji poslodavci u svetu

    Konsultantsko-revizorska kompanija Ernst&Young, najpoželjniji je poslodavac među konsultantskim kompanijama i drugi najpoželjniji poslodavac u svetu, iza Googlea, ali ispred Applea i Microsofta.

    Prema najnovijem istraživanju međunarodne kompanije Universum, specijalizovane za istraživanja na tržištu zapošljavanja, u 2014. studenti širom sveta, posle internet pretraživača Google, koji je kompanija napozeljnija za posao, žele da rade u konsultantskoj kući Ernst&Young.

    Univerzumova lista najpoželjnijih poslodavaca na svetu – World's Most Attractive Employer, bazirana je na godišnjem istraživanju sprovedenom među studentima poslovnih studija sa svetski najpoznatijih univerziteta, iz 12 zemalja sa najjačim ekonomijama.

    "Biti najpoželjniji poslodavac među studentima, omogućava nam da zaposlimo najtalentovanije pojedince koji poseduju najviše potencijala."

    Zapošljavanje najtalentovanijih kadrova predstavlja osnovu za građenje visokoproduktivnih timova kako bismo svojim klijentima mogli da pružimo najbolju uslugu, kaže direktor za ljudske resurse kompanije EY u Srbiji Sonja Jovanović.

    EY je globalni lider u revizorskim i poreskim uslugama, podršci pri poslovnim transakcijama i poslovnom savetovanju koja širom sveta ima 190 hiljada zaposlenih.

    Treći na listi napoželjnijih poslodavaca je konsultantska kuća PricewaterhouseCoopers. Slede savetodavna i revizorska kuća KPMG, potom konsultantska kuća Deloitte i jedan od IT lidera Microsoft.

    Procter & Gamble, jedan od vodećih proizvođača potrošne robe, je na sedmom mestu, slede globalna investiciona kompanija Goldman and Sachs), potom još jedan od IT lidera Apple. Na 10. mestu je banka J.P. Morgan.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE