Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dnevni BusPlus, ipak, 280 dinara

    Grad Beograd u javni gradski prevoz uvodi dnevnu kartu koja će koštati 280 dinara, a ne 250 kako je najavljivano dan ranije. Karta će važiti 24 sata, osim u noćnom saobraćaju, saopšteno je iz Direkcije za javni prevoz.

    Dnevna karta važi 24 sata od prve validacije, osim u noćnom saobraćaju (od ponoći do 4 časa ujutru), i u tom periodu  korisnik ima pravo na neograničen broj vožnji.

    Validacija ove karte u vozilima je obavezna, a vreme korišćenja započinje u momentu prve validacije, pri čemu korisnik ima pravo da svaku započetu vožnju u roku od 24 sata i završi.

    Vremenska karta osmišljena je kao nova opcija na validatoru, pri čemu se koriste postojeće nepersonalizovane plastične i papirne kartice.

    Opcija vremenske karte u okviru koje se bira dnevna karta postoji na validatorima u vozilima koji saobraćaju na gradskim linijama u okviru ITS1.

    Odabirom ikonice u obliku analognog sata na ekranu validatora, otvara se meni u kome putnik treba da odabere kartu od 24 sata u iznosu od 280 dinara, i prisloni svoju nepersonalizovanu plastičnu ili papirnu karticu. Od tog trenutka nastupa važenje dnevne karte.

    Pri svakoj promeni vozila obavezno je ponovno očitavanje radi potvrde presedanja, što znači da putnik treba samo da prisloni karticu na ekran validatora. Putnik može u svakom trenutku da proveri do kada mu važi vremenska karta prislanjanjem kartice na ekran validatora.

    U stalnoj komunikaciji sa korisnicima prevoza grad je prepoznao njihov potrebu za proširenjem asortimana karata i nastaviće intenzivno da radi na poboljšanju kvaliteta prevoza.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE