Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Gazpromneft i ove godine podržava festival klasične muzike Boljšoj

    Posetioci koji su se danas zatekli u blizini Muzičkog paviljona na Kalemegdanu, imali su priliku da uživaju u mini koncertu klasične muzike koncertnog ansambla TAURUNUM koji je održan kao najava Boljšoj festivala koji će biti organizovan na Mokroj gori u selu Mećavnik od 10. do 12 jula. Kompanija Gazpromneft već drugu godinu za redom podržava ovaj muzički festival koji ima za cilj da promoviše što veći broj mladih talentovanih muzičara iz srednjih muzičkih škola i akademija iz Srbije i Republike Srpske.

    Prema rečima organizatora, program festivala predviđa nastupe svetskih zvezda klasične muzike, projekcije kultnih ruskih filmova i bogat muzički program. Na trodnevnom scenskom spektaklu na otvorenom, očekuju se svetske zvezde klasične muzike, kao što su ruski pijanista Denis Macujev, violinistkinja Aljona Bajeva, kao i češki Nacionalni simfonijski orkestar.

    Gaspromnjeft kao generalni pokrovitelj, kroz ovaj festival i njegove programe želi da podrži mlade i talentovane muzičare i time doprinese širenju i povezivanju dve kulture Rusije i Srbije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE