Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Od avgusta skuplji fiksni telefon

    Kompanija Telekom Srbija saopštila je da će od avgusta biti povećana mesečna pretplata za fiksnu telefoniju na 659 dinara sa PDV, umesto sadašnjih 516 dinara, a ranije impulsno tarifiranje zameniće tarifiranje poziva po minutu.

    U mesečnu pretplatu će biti uključeno 150 besplatnih minuta za razgovore ka svim korisnicima fiksne telefonije u domaćem saobraćaju.

    Umesto mesne i međumesne tarife, kao i tarifa za slabiji i jači saobraćaj, celokupna mreža fiksne telefonije predstavljaće jedinstvenu nacionalnu zonu i pozivi ka fiksnim telefonima u Srbiji, bez obzira na pozivni broj, tarifiraće se po jedinstvenoj ceni od 1,2 dinara sa PDV po minutu razgovora tokom celog dana.

    Istovremeno, BOX paketi će biti unapređeni i prilagođeni različitim potrebama korisnika. Opredeljujući se za BOX paket, korisnici ostvaruju značajnu uštedu u odnosu na korišćenje željenih usluga pojedinačno.

    Od avgusta u ponudi Telekoma Srbija će se naći i BOX 2 paketi, koji pored fiksne telefonije uključuju još jednu uslugu koju korisnik sam bira (pristup internetu, IPTV ili mobilna postpaid linija).

    Korisnici koji se opredele za BOX 3, pored usluge fiksne telefonije i pristupa internetu imaju mogućnost da u paket uključe još jednu uslugu po sopstvenoj želji (IPTV ili mobilna postpaid linija).

    Svi aktuelni i budući korisnici BOX paketa imaće dodatnu pogodnost da sa fiksnog telefona neograničeno i besplatno razgovaraju sa svim pretplatnicima fiksne telefonije Telekoma Srbija, odnosno sa više od 2,5 miliona domaćinstava u Srbiji, dok će svi oni koji u okviru BOX koriste uslugu pristupa internetu dobiti novu, veću brzinu do 10 megabita u sekundi, navedeno je u saopštenju.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE