Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Činjenice i mitovi o Stevenu Seagalu

    Čuvenog Steven Seagala će u utorak, 24. juna, publika u Srbiji moći da vidi u skroz drugačijoj ulozi.

    Akter legendarnih akcionih filmova ovog puta će uzeti gitaru u ruke i sa svojim bluz bendom u Sava centru pokušati da beogradskoj publici prezentuju svoju drugu stranu.

    Mnogi misle da znaju sve što treba da znaju o njemu, ali postoji mnogo dublja istina o ovom misterioznom čoveku i ’hodajućem oružju’.  

    On tečno govori japanski

    Steven Seagal je preko deset godina živeo u Japanu gde je usvojio ime Shigemichi, što znači put ka prosperitetu.

    Ima svoju liniju homeopatskih ulja, kao i energetski napitak

    Lightning Bolt (Grom), energetski napitak koji se reklamirao kao prvi napitak ikada napravljen koji sadrži azijski sastojak kordiceps, zbog kog, kako tvrdi Seagal, ovo piće ne samo vam daje "čistu" energiju, već i pojačava vaš imuni sistem, smanjuje krvni pritisak i poboljšava funkcije jetre.

    Postoji vino sa nazivom “Steven Seagal” koje se 1990. godine pojavilo u izdanju Celebrity Guide Wine. 

    Mistični pas je spasio Stivenov dodžo (prostor u kome je boravio i trenirao) u Japanu 

    Legenda kaže da je, dok je živeo u Japanu i trenirao aikidao, Seagal usvojio zalutalog belog psa. Nekoliko dana kasnije, pas je počeo da laje na njega i skrenuo mu pažnju na njegov dodžo koji je bio u plamenu! Sigal je uspešno ugasio vatru ali posle požara, psa više nije bilo.

    Činjenice i mitovi o Stevenu SeagaluBio je monah iz 17. veka u prošlom životu

    Seagal je objasnio svoja uverenja u pogledu svog prošlog života: „Moji stari budistički učitelji su identifikovali osobu koja sam bio u prošlom život. Bio sam monah iz 17. veka po imenu Chungdrag Dorje. Verujem da je to istina, ali ne razmišljam mnogo o tome“.

    Ima smoking sašiven po meri koji prikriva oružje

    Većina ljudi, kada napuste radno mesto, idu kući i opuštaju se. Ali ne i Steven Seagal. Seagal je na dužnosti sve vreme.  Ako znamo da Sigal nosi dva pištolja u smokingu, koje oružje nosi, a da mi ne znamo? Noževe u rukavima? Raketni bacač u pantalonama?

     

    Ulaznice za koncert Stevena Seagala koji će sa svojim bluz bendom i predgrupom Texas Flood  nastupiti u Sava centru, 24. juna su u prodaji po cenama od 2500, 2900 i 3500 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, "Ušće" šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE