Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Bogatstvo za deset sekundi `selfija` i malo bola

    Glavni lik novog internet hita, Kanađanin Jared Frank kog je, u želji da snimi popularni "selfi" tik uz prugu dok prolazi voz, mašinovođa šutnuo u glavu, mogao bi da se obogati zahvaljujući velikom broju pregleda svog kratkog videa na YouTubeu.

    Čini se da bi to mogao biti recept za uspeh u slučaju 22-godišnjeg Jareda Franka, koji je navodno potpisao ugovor s firmom Junkin Media,piše CBC i predviđa kako bi zahvaljujući ovom poslovnom potezu mogao da zaradi između 30 i 250 hilajda dolara.

    Naime, prema ugovoru Frank bi trebao da zaradi između dva i 16 dolara za svakih 1.000 pogleda na YouTubeu.
    Njegov video iz Perua koji traje 10 sekundi, dosad je pogledalo preko 24 miliona ljudi, a Jared je postao poznat kao "Idiot koji je šutnut u glavu".

    Mnogi su pokušali da odgonetnu da li se radi o pravom videu ili nameštaljci, a neki tvrde da mu je mašinovođa spasio život šutnuvši ga u glavu.

    "Više me šokiralo nego zabolelo", rekao je Frank koji uverava gledaoce da je snimak autentičan i dodaje da je, za razliku od situacije na snimku, oprezan kad je reč o poslovnim potezima vezanim za video.

    "Ljudi me već vide u negativnom svetlu, kao 'idiota koji je šutnut u glavu', pa ne želim da postanem idiot koji je mislio da će zaraditi milione i na kraju završio s 400 dolara", iskren je Frank.

    Ukoliko je priča o ugovoru i mogućoj zaradi tačna, može li se postaviti pitanje da li i mašinovođa može da dobije deo "kolača" ili, možda, packu zbog nanošenja telesne povrede?

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE