Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Pet ponuda za Kupare

    Pet investitora je zainteresovano za obnovu turističkog kompleksa Kupari, koji čeka privatizaciju više od 20 godina, a daje se pod dugoročnu koncesiju, na 99 godina.

    Državni ured za upravljanje državnom imovinom Hrvatske izvijestio je kako je pet investitora iskazalo interes za obnovu kompleksa Kupari, koji čeka privatizaciju više od 20 godina, a kojeg se daje u dugoročnu koncesiju – na 99 godina.

    Karisma Hotels Adriatic, Valamar poslovni razvoj, Titan nekretnine, Rixos grupa i Braniteljska zadruga Mir su predali neobavezujuće ponude, a uskoro bi trebao biti raspisan i tender za dostavu obavezujućih ponuda, na koji se mogu odazvati i oni zainteresovani investitori koji se nisu javili u prvom krugu.

    U ponedeljak 10. februara je istekao je rok za podnošenje neobavezujućih ponuda za osnivanje prava građenja i prava korišćenja nekretnina na lokaciji Kupari I.

    Po okončanju postupka obnove zemljišne knjige, koji je u toku, Državni ured za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) sprovešće postupak poziva za dostavu obavezujuće ponude koji je planiran u prvoj polovini 2014. godine. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE