Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Prvi put izabrani Lideri promena

    Američka privredna komora u Srbiji dodelila je po prvi put nagrade Lideri promena u ukupno šest kategorija za koje su glasali članovi komore.

    Američka privredna komora (AmCham) od ove godine dodeljuje godišnje nagrade „Lider promena“, želeći da prepozna i prizna najbolje u poslovnom svetu koji menjaju privredno okruženje ali i društvo Srbije na bolje. Nagrade su dodeljene na svečanosti održanoj sinoć u hotelu Crowne Plaza.

    „Želimo da uspostavljanjem ove nagrade dodatno damo svoj doprinos u stvaranju okruženja u kome se vrednuju inovativnost, kreativnost i odgovorno poslovanje. Nagrađeni predstavljaju najbolji primer koji poslovna zajednica treba da sledi“, rekla je Maja Piščević, izvršna direktorka AmChama.

    Kompanija SBB je osvojila nagradu Lider promena, uz obrazloženje da se način poslovanja i izvanredni rezultati ove kompanije ostvareni u proteklom periodu smatraju uzorom za sve ostale kompanije koje posluju u Srbiji.  

    U kategoriji „Poslovni ambasador lider promena“ nagrađena je Stacey Kennedy, generalni direktor kompanije Philip Morris za Srbiju, južnu i centralnu Evropu, koja je po glasovima članova AmCham-a svojim radom značajno doprinela promovisanju Srbije kao dobre destinacije za strane investitore.

    Nagradu „Žena lider promena“ ponela je dr Jasmina Knežević, direktorka klinike Bel Medic jer se  svojom hrabrošću, talentom i uspehom izdvaja kao primer ženama, ali i ne samo ženama u poslovnom svetu.

    AmCham je nagradio Miloša Blagojevića iz kompanije Coca Cola Hellenic u kategoriji „Mladi i inovativni lider promena“ zbog inovativnosti i kreativne energije kojom ovaj mladi menadžer unosi promene i postavlja standarde u našem poslovnom okruženju.

    Za posebno angažovanje u projektima i društveno odgovornim inicijativama koje su od izuzetnog značaja za čitavu zajednicu ali i koje trajno doprinose poboljšanju uslova života i rada u Srbiji, u kategoriji „Društveno odgovorni lider promena“ nagrađena je Fondacija Ana i Vlade Divac.

    Specijalnu nagradu koju dodeljuje Upravni odbor AmCham-a dobila je kompanija Nordeus, kreator najpopularnije sportske igrice na Facebooku „Top Eleven“ koja ima preko 12 miliona igrača širom sveta. Svojom korporativnom filozofijom i ostvarenim uspehom, Nordeus na najbolji mogući način menja Srbiju na bolje postavljajući nove standarde uspeha. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE