Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hoću državu kao što je Nemačka

    Naš ključni cilj je da zaposlimo ljude, za FAP i Ikarbus smo našli rešenje i daćemo sve od sebe da takvo rešenje pronađemo i za radnike Želvoza i Smederevske železare, poručio lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

    Lider naprednjaka je posetio selo Udovice kod Smedereva i fabriku Feteh i tom prilikom istakao da je, poput Šapca i Aleksinca, i za smederevski kraj obezbeđeno da u maju krene izgradnja velikog sistema za navodnjavanje.

    Lidera naprednjaka ispred prostorija SNS u Smederevu dočekali su i radnici Želovoza, a Vučić im se obratio rečima "da nje odgovoran za njihov položaj, već neko drugi, ali da će dati sve od sebe da se taj problem reši".

    Daćemo sve od sebe da pronađemo rešenje za sve radnike Smedereva, najavio je Vučić, ali i upozorio da ne može da ispunjava svačije želje zato što neko misli da je dovoljno da vikne: "Vučiću, sad ćeš da vidiš kako se mi bunimo".

    Prilikom boravka u selu Udovice, predsednik SNS je istakao da će se domaćinstvima omogućiti sistemi za navodnjavanje i novac od većih prinosa će moći da iskoriste za nove investicije.

    "Od mene ne očekujte da vam govorim da ćemo da ukidamo porez, da ne plaćate struju ili vodu, zato što nisam lažov i zato što hoću da imamo ozbiljnu državu kao što je Nemačka", rekao je Vučić.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE