Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Exit proglašen za najbolji festival u Evropi

    Festival Exit osvojio je priznanje za najbolji festival u Evropi na dodeli Evropskih festivalskih nagrada (European Festival Awards), koja je održana 15. januara u Groningenu (Holandija).

    Više od 360 festivala iz 34 zemlje bilo je u konkurenciji za najbolji evropski festival u 2013. godini, a u glasanju je učestvovali oko 625.000 ljudi iz celog sveta.

    Festival Exit je od 2010. godine, kada je ustanovljena dodela EFA nagrada, svake godine ulazio u izbor deset najboljih festivala, a ove godine okitio se i glavnim priznanjem.

    Glasovi festivalskih fanova sabrani su sa glasovima EFA žirija, sastavljenog od najistaknutijih ličnosti iz evropske festivalske industrije i putem tog mehanizma Exit je u decembru 2013. godine uvršten u deset finalista.

    Ove godine među nominovanima bili su i festivali Dour Festival (Belgija), Hurricane/Southside (Nemačka), Open’er Festival (Poljska), Pukkelpop (Belgija), Rock Werchter (Belgija), Sziget (Mađarska), Tomorrowland (Belgija), Wacken Open Air (Nemačka) i Woodstock Festival (Poljska).

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE