Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Šarićeva firma ipak bez posla na Koridoru 10

    Firma odbeglog narko-bosa Darka Šarića, Mat kompani, konkurisala je, i umalo dobila posao podizvođača na izgradnji deonice autoputa od Niša do Dimitrovgrada na Koridoru 10.

    Šarićeva firma bila je jedna od deset preduzeća zainteresovanih za posao podizvođača, ali se od nje odustalo u poslednjem trenutku.

    Na razgovorima sa španskom kompanijom Construction Rubau, glavnim izvođačem radova, u ime Šarićeve firme koju je preuzeo, pregovarao je Predrag Štrbac, bivši advokat odbeglog narko-bosa.

    On je u avgustu ove godine zakupio celokupnu oduzetu imovinu Darkovog brata, Duška Šarića za svoju firmu Trans tim i upravo sa njom pokušao da dobije posao u Srbiji na izgradnji Koridora 10.

    „Prilikom izbora podizvođača Trans tim iz Pljevalja je dao svoju ponudu. Oni, međutim, nisu otpočeli radove kao naš podizvođač jer nisu ispunili uslove. To znači da oni ne učestvuju niti će učestvovati u izgradnji koridora 10,“, saopštila je španska kompanija Construction Rubau.

    Da Šarićeva firma nije dobila posao tvrde i u Koridorima Srbije.

    „Izvođači radova na koridoru 10, prema ugovoru, u obavezi su da za angažovanje podizvođača zatraže i dobiju saglasnost Koridora. U konkretnom slučaju nije ni traženo ni dobijeno, rekli su za Blic u Koridorima Srbije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE