Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Ana i Novak na listi 50 najseksipilnijih sportista današnjice

    Američki portal Business Insider napravio je listu 50 najseksipilnijih sportista današnjice na kojoj se nalaze i dva naša predstavnika, Ana Ivanović i Novak Đoković.

    Lista je napravljena po dva kriterijuma: dobrom izgledu i relevantnosti u sportu koji predstavljaju.

    Ana Ivanović zauzela je visoko šesto mesto na listi, a u tekstu se navodi da je na svim listama najlepših sportiskinja od kada je osvojila Roland Garros 2008. godine. Pojavljivala se na stranama modnih magazina kao što su Vogue i SI Swimsuit Issue, a zabavljala se i sa Adamom Scottom koji je na listi Business Insidera na prvom mestu.

    Novak Đoković je na 38.mestu, a za njega se u tekstu kaže da je jedan od najšašavijih sportista na svetu. Kaže se i da je jedan od onih koji su u najboljoj formi, kao i da pokazuje više karaktera od Federera i Nadala. (Federer je inače na listi ispred Novaka na 31., dok je Nadal na 41.mestu).

    Kao što smo prethodno napisali, prvo mesto na ovoj listi zauzeo je ’Anin bivši’ golfer Adam Scott, dok su iza njega američka olimpijka Lolo Jones, igrač američkog fudbala Tom Brady, fudbaler Christiano Ronaldo i teniserka Maria Sharapova.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE