Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Veliko srce za četiri godine obradovalo 8.000 mališana

    Više od 8.000 mališana iz 19 vrtića širom Srbije, dobilo je mesto za lepše odrastanje tokom projekta “Veliko srce” iza kojeg stoje Fondacija Ana i Vlade Divac i kompanije Eurobank i Laguna.

    Njihovim sredstvima obnovljena su brojna igrališta i obdaništa širom Srbija, a prema rečima Nataše Strugarević, člana izvršnog odbora Eurobank, merilo njihovog uspeha su hiljade nasmejane dece.

    “Eurobank je kreirala i MasterCard karticu “Veliko srce”, koja broji preko 22.000 korisnika, a svakom transakcijom klijenata, izdvajao se deo sredstava za obnovu igrališta i vrtića, pri čemu klijenti nisu snosili nikakve troškove,” rekla je Strugarević i pozvala i druge kompanije da se priključe ovoj akciji.

    Prema rečima Vlade Divca projektom su želeli da se obrate srednjoj klasi, i da olakšaju roditeljima podizanje dece, kao i da se nada da će se ova saradnja produžiti dugi niz godina. 

    Dejan Papić, direktor izdavačke kuće Laguna, koja je obradovala decu sa 4.500 knjiga, rekao je da se ova kompanija pridružila u 15 jubilarnoj godini postojanja i naveo da su deca, koja dođu u dodir sa knjigom do pete godine, uspešnija kada odrastu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE