Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Air Serbia: Prvi let Beograd – Abu Dabi?

    Novi generalni direktor Air Serbia Dane Kondić izjavio je da još nije doneta konačna odluka o prvoj liniji nove kompanije Er Srbija, ali da bi možda trebalo da simbolično to bude let Beograd – Abu Dabi.

    Nacionalna aviokompanija sada ima novo ime Air Serbia, i novi korporativni logotip, znak i šemu boja, kao deo svoje najveće transformacije u svojoj 86-godišnjoj istoriji.


    Kompanija Etihad Airways potpisala je petogodišnji ugovor sa Vladom Republike Srbije i imaće 49 odsto udela u Jat Airwaysu od 1. januara.

    Glavne promene Jat Airwaysa: novi menadžment, avioni, destinacije, partnerstva, novo upravljanje rizicima i rukovođenje.  Air Serbia će otpočeti letove za Abu Dabi od oktobra 2013.

    Prvi veliki posao, koji koristi domaće znanje i zapošljava mnogo ljudi. Biće više kabinskog osoblja, manje administrativnog, ali za njih će biti obezbeđen socijalni program, izjavio je vicepremijer Vučić.

    Za 12 meseci će Air Serbia postati profitabilna kompanija, obećao je James Hogan, generalni direktor Etihad Airwaysa. "Nova krila Srbije" uskoro poleću, sa deset novih, savremenih aviona.

    Foto: Beta

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE