Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Dodela PRiZnanja najboljima u oblasti odnosa s javnošću

    Tradicionalni svečani PRijem 2013, povodom dodele godišnjih PRiZnanja Društva Srbije za odnose s javnošću, održaće se 6. juna 2013. godine u hotelu ”Falkensteiner“ u Beogradu, od 19 časova.

    PRijem, tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću, najznačajniji je i najveći među brojnim stručnim skupovima koje DSOJ organizuje u cilju promocije oblasti odnosa s javnošću. Na svečanosti se dodeljuju godišnja PRiZnanja za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini i nagrađuju istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima.

    PRiZnanje je konkurs kojim Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) promoviše profesionalne uzore i pomeranje granica u teoriji i praksi, sa ciljem dostizanja najviših standarda i razvoja profesije. PRijem je događaj na kome se predstavljaju i nagrađuju najbolji radovi PR profesionalaca iz prethodne godine, ali je i mesto za razmenu iskustava. Najuspešnije iz oblasti odnosa s javnošću, dobitnike PRiZnanja, bira stručni žiri, koji čine ugledni profesionalci, istaknuti pojedinci, predstavnici kompanija, agencija i univerziteta.

    Stručni žiri je, među 66 ukupnih prijava koje su ove godine pristigle na konkurs, izabrao finaliste 16. dodele PRiZnanja. Nagrade će biti dodeljene u više kategorija, a spisak finalista možete preuzeti OVDE

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE