Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Novi ‘Đeram’ na staroj Zvezdari

    U prijatnom i opuštenom ambijentu, u samom srcu Zvezdare, otvoren je novi restoran „Đeram“ u prisustvu poznatih ličnosti iz javnog života.

    Novootvoreni restoran predstavlja spoj predratne arhitekture i modernog dizajna, a poseban je po tome što je izgrađen u jednoj od najlepših predratnih kuća na Zvezdari, a sam objekat datira iz davne 1927. godine. Projekat kuće radio je Svetozar Teodosijević, koji je bio glavni arhitekta na izgradnji osmatračnice na Kočobeju, blizu Kajmakčalana, odakle je kralj Aleksandar Karađorđević trebalo da gleda proboj Solunskog fronta.

    Na meniju restorana Đeram nalaze se mnogi domaći i internacionalni specijaliteti pripremljeni na jedinstven način, među kojima su zečiji ragu sa njokama, prolećne rolne od pačijih bataka, teleći kotleti u ljutom sosu sa mladim krompirićima sa ruzmarinom, kao i brojne vrste deserta. Kuvari ćejelima od najkvalitetnijih namirnica dodavati sveže začine iz bašte restorana, a za osveženje tokom letnjih dana Marko Radičev, najbolji barmen u prethodnoj godini i učenici ugostiteljske škole pripremili su veliki izbor koktela i najboljih vina. 

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE