Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Eurobank najavila isplatu stare devizne štednje

    Kao zvanični agent Vlade Republike Srbije, Eurobank a.d. Beograd vršiće kao i svake godine, isplatu dospelih obveznica Republike Srbije po osnovu stare devizne štednje koja dospeva od 31. maja 2013. godine.

    U želji da proceduru raspolaganja sredstvima dospelih obveznica Republike Srbije po osnovu stare devizne štednje učini što jednostavnijom i bržom, Eurobank vlasnicima obveznica pruža i specijalnu pogodnost – davanje naloga za prenos dospelih obveznica na štedni račun, čime klijenti štede vreme i ostvaruju dodatni prihod.

    Štedni račun predstavlja odličan izbor za klijente koji žele da im je novac uvek na raspolaganju, i ujedno ostvare dodatni prihod po osnovu kamate na položenu štednju.

    Klijenti koji ne poseduju štedni račun, mogu ga na licu mesta otvoriti u bilo kojoj od 100 ekspozitura Eurobank širom Srbije.

    Vlasnik obveznica može u najbližoj ekspozituri Banke dati zahtev za prenos dospelih obveznica na štedni račun uz važeću ličnu ispravu (lična karta, izbeglička legitimacija, legitimacija raseljenog lica ili pasoš) i izvod o stanju na računu u Centralnom registru, depou i kliring uz hartije od vrednosti (CRHoV). Sredstva su kao i do sada, obezbeđena iz budžeta Republike Srbije, pa će tako biti isplaćeni svi klijenti koji dostave validnu dokumentaciju.

    Svim zainteresovanim građanima Eurobank pruža mogućnost da posredstvom specijalne opcije internet stranice www.eurobank.rs ili besplatnim pozivom na Euro PHONE 0800 1111 44 dobiju odgovore na sva pitanja, dok se oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje mogu raspitati kod svog ličnog bankara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE