Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Digibonus počinje sa radom u Srbiji

    Francuska kompanija Digibonus, koja nudi katalog sa više od 30 internet i mobilnih aplikacija, ostvarila je saradnju s firmom Veb Medija Agencija (VMA) preko koje će ubuduće pružati usluge stvaranja i vođenja Facebook, veb i mobilnih aplikacija za srpsko tržište.  

    Aplikacije obuhvataju ne samo različite tipove zabavnih kvizova, već i virtuelne igre na sreću, fotografije ili video klipove, a sve je propraćeno neponovljivim grafičkim rešenjima koja su posebno prilagođena svakom klijentu, saopšteno je iz kompanije.     

    Osnivač Digibonusa Žan Mark Holder kazao je da interesovanje za Facebook i mobilni marketing značajno raste u Srbiji.

    ''VMA ima veliko iskustvo u onlajn marketingu na Balkanu i veliku bazu klijenata kojima će odgovarati naš proizvod. To ih čini idealnim partnerom za isporuku naših idejnih rešenja na tržištu Srbije'', dodao je Holder.   

    Prema ovom sporazumu, VMA će distribuirati Digibonus onlajn aplikacije prilagođene srpskom tržištu za potrebe brendova i medija.           

    Kampanje služe da potrošače zainteresuju za fan stranu ili sajt koji će posetiti preko kompjutera ili mobilnih telefona, što značajno povećava svest o brendu, samu posetu stranica, ili jednostavno pravi bazu podataka koje se u perspektivi mogu koristiti radi daljih marketinških aktivnosti.         

    Direktor firme VMA Zoran Ivanović smatra da Digibonus nudi moćnu platformu dizajniranu tako da podrži zahteve klijenata.

    ''Inicijalna reakcija tržišta je izuzetno pozitivna, jer mediji i brendovi mogu brzo da uvide potencijal za sticanje, povećanje i zadržavanje fanova, zahvaljujući Digibonusu'', dodao je Ivanović.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE