Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Forbs pozvao EPS na konferenciju na Bali

    Predstavnici izdavačke kompanije Forbs pozvali su Elektroprivredu Srbije (EPS) da učestvuje na konferenciji Forbsa na Baliju u Indoneziji gde će se okupiti najz načajniji vlasnici kapitala i vodeći ljudi svetskih kompanija, saopštilo je danas to javno preduzeće.

    Kako se navodi, potpredsednik izdavačke kuće Forbs Kristofer Forbs, koji sa porodicom boravi u višednevnoj poseti Srbiji, posetio je kompaniju EPS.

    Kako navodi EPS, predstavnici Forbsa preneli su da bi ta konferencija bila veoma dobra prilika za menadžment EPS-a i izuzetna mogućnost za predstavljanje projekata kompanije najvažnijim ljudima iz svetskog biznisa.

    Predstavnici Forbsa upoznati su i sa koracima koje elektroenergetski sektor i EPS čine u procesu približavanja Evropskoj uniji, kao i o saradnji kompanije sa Vladom Srbije u sprovođenju regulativa dogovorenih pristupanjem Ugovoru o Energetskoj zajednici Jugoistočne Evrope.

    Delegaciju EPS-a, osim v.d. generalnog direktora Aleksandra Obradovića, činili su i izvršni direktor za obnovljive izvore Vladimir Đorđević, direktor Direkcije EPS-a za strategiju i investicije Miloš Stojanović i direktor Direkcije EPS-a za ekonomsko-finansijske poslove Branislav Vukosavljević.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE