Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinje Cryo-Save festival zdravlja

    Prolećni Cryo-Save festival zdravlja biće održan 26. i 27. marta u beogradskom Domu omladine. Tu vas čeka više od 70 izlagača, besplatni pregledi, predavanja, saveti, popusti…

    Za posetioci će na nekoliko štandova biti organizovani besplatni pregledi, pa će tako građani moći da izmere nivo šećera u krvi, krvni pritisak i da se posavetuju sa mnogobrojnim zdravstvenim stručnjacima.

    Direktorka festivala zdravlja i predsednica Nacionalne asocijacije za unapređenje i razvoj regenerativne medicine Mima Fazlagić rekla je za agenciju Beta da je cilj festivala unapređenje navika zdravih stilova života, učenje o zdravlju i prevencija.

    "Građani će moći da se posavetuju sa najvećim stručnjacima u zemlji i zato je ovaj festival možda i najinteresantniji do sada, jer nikada nije bilo toliko tema i vrhunskih stručnjaka", rekla je Mima Fazlagić.

    Na štandu Ministarstva zdravlja, zainteresovani građani će moći da podrže program transplantacije organa potpisivanjem donorskih kartica.

    Na svakih pola sata smenjivaće se programi vežbanja namenjeni građanima svih uzrasta, a biće organizovana i predavanja najeminentnijih stručnjaka iz oblasti medicine, sporta, relaksacije, kao i predstavnika medija.

    Biće održano i nekoliko tribina: "Važnost odlaska na skrininge na rak dojke, grlića materice i debelog creva", "Istine i zablude o transplantaciji organa", "Mediji i zdravlje", "Borba sa rakom jajnika", kao i tribine za osnovce, srednjoškolce, ali i najstarije posetioce.

    Festival je otvoren od 10 do 20 časova, a ulaz je besplatan.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE