Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hypo banka odobrava subvencionisane kredite namenjene privredi

    Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd odobrava subvencionisane kredite za preduzetnike i mala i srednja preduzeća, u sklopu programa Vlade Srbije za podršku privredi. 

    Na ovaj način Hypo banka, kao i prethodnih godina, aktivno učestvuje u poboljšanju ekonomskih prilika u zemlji, poštujući uredbu Vlade Srbije o uslovima za subvencionisanje kamata za kredite namenjene privredi.

    Kredite uz subvenciju, preduzetnici i vlasnici malih i srednjih preduzeća, mogu iskoristiti za održavanje likvidnosti, finansiranje obrtnih sredstava i refinansiranje postojećih kredita u Hypo banci. 

    Maksimalni iznos finansiranja za preduzetnike i mala preduzeća iznosi do 30.000.000 dinara, a za srednja preduzeća do 200.000.000,00 dinara. Godišnje kamatne stope kreću se do 3,5 odsto na indeksirane pozajmice, odnosno do visine referentne kamatne stope na dinarske pozajmice. Jednokratna naknada za obradu zahteva je do 0,5 odsto od iznosa pozajmice. Krediti se odobravaju sa rokom otplate od 18 meseci, uz grejs period od pet meseci.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE