Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Javna rasprava o posticajima u poljoprivredi

    Radna grupa za izradu Nacrta zakona o podsticajima u poljoprivredi i ruralnom razvoju završila je 25. oktobra svoj rad na izradi radnog teksta najavljivanog Zakona koji će omogućiti svim poljoprivrednicima da dugoročno planiraju svoj posao i da znaju kakav ih nivo i vrsta podsticaja očekuje na duži vremenski period.

    Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poziva, da se u što većem broju odazovu svi predstavnici stručne javnosti, organa i organizacija, poslovnih udruženja, privrednih subjekata, međunarodnih organizacija kao i sva druga zainteresovana lica i da učestvuju u Javnoj raspravi o Nacrtu zakona kako bi unapredili visok potencijal ove privredne grane.

    Cilj ministarstva je stabilnan agrarni sistem u društvu, pronalaženje inostranih strateških partnera za investicije kao i partnerstvo svih poljoprivrednih proizvođača sa državom.

    Primedbe, predlozi i sugestije potrebno je dostaviti do 16. novembra 2012. godine, putem obrasca koji se preuzima sa sajta ministarstva www.minpolj.gov.rs, i šalje na e-mail: [email protected] ili poštom na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE