Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vichy svetska inovacija za bujnu kosu

    Kosa traži pažnju i zaslužuje svaki minut koji joj posvetite. Zato joj priuštite kvalitetne preparate za negu. Uvek se možete osloniti na Vichy kozmetiku i aktuelnu svetsku inovaciju Dercos Neogenic

    Do sada su kozmetički proizvodi uspevali da uspore gubitak kose, ali Vichy je otišao korak dalje sa revolucionarnim proizvodom Dercos Neogenic, tretmanom za zdraviju i bujniju kosu. Tajna je u molekulu (stemoxydin) koji može uspešno da pospeši efikasno delovanje matičnih ćelija koje utiču na gradnju novih vlasi. Ovaj molekul aktivira folikule u fazi mirovanja kada su prazni i odmaraju se što je sasvim normalna faza u životnom ciklusu kose. Što ova faza duže traje, više vlasi gubimo i kosa gubi bujnost. Vichy je tako pronašao način da faza mirovanja pređe u fazu rasta što je ključno za bujnost i zdravo vlasište.

    Na zvaničnoj prezentaciji inovacije Dercos Neogenic Major dr Miroslav Dinić, specijalista deramatovenerologije sa VMA iodržao je predavanje o funkciji matičnih ćelija u ponovnom stvaranju vlasi, a senior product manager za Vichy Andrea Tunjić predstavila je delotvornost ovog preparata i rezultate kliničke studije koji su pokazali da Dercos Neogenic zaista stimuliše rast nove kose i to 1.700 vlasi za tri meseca.

    Stručnjaci preporučuju primenu jedne ampule proizvoda Dercos Neogenic dnevno pomoću posebnog aplikatora za masiranje vlasišta. Za optimalne rezultate Vichy savetuje primenu od tri meseca. Proizvod će biti dostupan u apotekama od polovine oktobra.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE