Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Fashion night u UŠĆE Shopping Centru

    Ljubitelji mode i dobre zabave imaće priliku da u nedelju, 7. oktobra, od 17:30 do 21 čas, uživaju u revijama najnovijih kolekcija mnogobrojnih svetskih brendova na tradicionalnom događaju UŠĆE Fashion night. Po prvi put UŠĆE Shopping Center samostalno organizuje UŠĆE Fashion night, uz podršku modnog studija Klik.

    Početak UŠĆE Fashion night-a obeležiće humanitarna revija za najmlađe koju UŠĆE Shopping Center organizuje u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Revija humanitarnog karaktera za mališane predstavlja još jednu aktivnost UŠĆE Shopping Centra u kojoj kao društveno odgovorna kompanija promoviše ljudske vrednosti i brigu o najmlađima.

    Garderoba koju mališani budu nosili na mini reviji moći će da se kupi u UŠĆE Shopping Centru, a prihod od prodaje biće doniran u humanitarne svrhe.

    Nakon toga, posetioci će imati prilike da pogledaju jesenje i zimske kolekcije brendova koji su zastupljeni u Ušće Shopping Centru, kroz tri različite revije. Revija sportske i ležerne garderobe Urban Wear počinje od 17:30, revija „biznis kežual“ i urbane „fanki“ garderobe pod nazivom Funky Feeling počinje u 19 časova, dok Night Fever revija elegantne garderobe i donjeg veša počinje u 20:30.

    Za ljubitelje stila i dobre zabave UŠĆE SC ove godine biće centar modnih dešavanja.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE