Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Za novu sezonu filharmonije rasprodato 80 odsto karata

    Pre početka nove sezone Beogradske filharmonije, jubilarne devedesete, više od osamdeset odsto ulaznica je rasprodato, saopštio je menadžment Beogradske filharmonije.

    Iako je za orkestar odavno počela letnja pauza, menadžment Beogradske filharmonije tokom leta pripremao je kampanju kojom će od septembra promovisati jubilarnu sezonu nacionalnog orkestra. Punom parom radila je i biletarnica za prodaju ulaznica za narednu sezonu. Prema rečima PR Nevene Šinke, cene nisu promenjene u odnosu na prethodne godine, karta za koncert u proseku košta 400 dinara. „Možda je, uz raznovrstan program sezone i lojalnu publiku koju Filharmonija godinama neguje, i to razlog zašto je pre početka sezone, više od 80 posto ulaznica rasprodato“, rekla je Šinka.

    Kao i prethodnih sezona Beogradska filharmonija podelila je u cikluse i svoju novu sezonu pod nazivom „Prvih devedeset“. Ciklusi od pet koncereta: Pika-Točka-Tačka, Vremeplov, Klasični ciklus, U susret jubileju, Nove godine i Bizzarte prodavali su se po ceni od 1500 do 3500 dinara. U proseku je ostalo 90 slobodnih mesta po ciklusu koja će biti u prodaji od 3. septembra kada se ponovo otvara biletarnica Beogradske filharmonije.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE