Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Ledeno doba 4“ vlada u Srbiji

    Animirani film „Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“ od premijere 1. jula videlo je 30.560 gledalaca, čime je postao najgledaniji strani film u prvoj sedmici prikazivanja u poslednjih pet godina.Više gledalaca od „Ledenog doba 4“ tokom prethodnih pet godina u prvoj sedmici prikazivanja imali su samo domaći filmovi „Montevideo, Bog te video“ Dragana Bjelogrlića i „Parada“ Srđana Dragojevića, saopštio je distributer „MegaKom film“.

    Četvrti nastavak popularnog filmskog serijala, u 3D verziji i sinhronizovan na srpski jezik, prikazuje se na 26 bioskopskih platna.

    To je najveći broj platna na kojima je jedan film prikazan u poslednjih 20 godina, a prethodni rekord držao je film „Godzila“ iz 1998. godine, navedeno je u saopštenju.“Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D“ prati omiljenu filmsku trojku – mamuta Menija, lenjivca Sida i tigra Dijega, dok se, nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata, upuštaju u veliku avanturu.

    Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se vrate kući, suočavajući se sa morskim stvorenjima, nepoznatim novim svetom, gusarima.

    Film u režiji Stiva Martina i Majka Tarmeira, nalazi se na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu i ostalim gradovima u Srbiji.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE