Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Depeche Mode u maju dolaze u Beograd?

    Čuveni britanski bend Depeche Mode navodno bi, konačno, trebalo da održi koncert u Beogradu, u maju sledeće godine, saznaju „Novosti“.

    Grupa koja se može pohvaliti sa više od sto miliona prodatih albuma i singlova, u srpsku prestonicu trebalo bi da stigne u sklopu svetske turneje na kojoj će promovisati svoj 13. studijski album, na kome upravo rade i čiji se izlazak očekuje početkom 2013. godine.

    Pevač grupe Depeche Mode Dejv Gahan izjavio je da imaju 20 demo pesama i da će album producirati Ben Hilijer, zajedno sa klavijaturistom, gitaristom, pevačem i glavnim kompozitorom Martinom Gorom.

    Inače, najuspešniji elektronski bend u muzičkoj istoriji zamalo je održao koncert u Beogradu 20. maja 2009. na Ušću, u okviru evropskog dela turneje pod nazivom „Tour of universe“, ali je zbog bolesti Dejvida Gahana bio primoran da otkaže svirke u Atini, Istanbulu, Bukureštu, Sofiji, Beogradu, Zagrebu, Varšavi, Rigi i Viljnusu. Pevač je 12. maja 2009. pretrpeo težak napad gastroenteritisa, a u bolnici mu je otkriven i maligni tumor bešike, koji je uspešno uklonjen. Pregovori srpskog promotera i menadžmenta Depeche Mode su u toku, i mada se ne zna lokacija koncerta, izvesno je da će u maju posetiti Beograd.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE