Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Implementacija AB Soft informacionog sistema za rad u maloprodaji

    Početkom juna meseca AB Soft ja zaključio ugovor o implementaciji AB Soft informacionog sistema u firmi SD Fashion koja je zastupnik Zannier group-e za Srbiju.

    Poslovno informacioni sistem AB Softa omogućio je brzu i jednostavnu implementaciju korišćenjem standardnih modula za praćenje i rad maloprodaje.

    U AB Soft sistemu je na najoptimalniji način uklopljen modul POS (point of sale) u ostatak informacionog sistema, tako da se u svakom trenutku mogu dobiti informacije iz svih tačaka maloprodaje o efektima prodaje, rezultatima akcija, stanju zaliha…

    Jedna od specifičnosti implementacije u SD Fashion je izrada namenske obrade za automatski unos i obradu uvozne kalkulacije za više hiljada artikala, na osnovu dostavljenih podataka u elektronskoj formi.

    U AB Soft sistemu, omogućena je štampa deklaracija i etiketa artikala po svakoj vrsti dokumenta.
     
    S obzirom da je reč o inostranoj kompaniji, mogućnosti specifičnog izveštavanja iz ERPa su od presudnog značaja za izbor partnera u domenu poslovnog softvera. AB Soft ERP u okviru standardnih modula omogućava svakom korisniku da kreira svoj set izveštaja, koristeći alate i funkcionalnosti koji su ugrađeni u sistem. Sa druge strane Ab Soft je razvio zaseban sistem izveštavanja, van standardnih modula, putem Web aplikacija i kao ad on rešenja za MS Office iz jedinstvene baze podataka,  za potrebe menagementa i rukovodstva.
     
    Ceo AB Soft sistem izveštavanja je potpuno zaokružen, baziran na preko dvadeset godina iskustva u preko hiljadu kompanija različitih delatnosti.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE