Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Prvi modni događaj u Luvru: Revija Salvatore Feragamo

    Poznati francuski muzej Luvr po prvi put u istoriji otvorio je svoja vrata modi pa je tako modna kuća Salvatorea Feragama u tom prestižnom muzeju organizovala modnu reviju, prenose svetske agencije.

    Interesovanje za ovu reviju, koja je održana u utorak i jedinstveni prostor u kojem je prikazana, pokazale su mnoge poznate ličnosti koje su ispunile prve redove – glumice Frida Pinto i Lejton Mester, kao i oskarovka Hilari Svonk.

    Brend „Salvatore Feragamo“ je nakon svojih početaka i pravljenja kožne obuće za holivudske zvezde prerastao u jednu od vodećih modnih brendova za “ready-to-wear“ modu za muškarce i žene.

    Kreativni direktor ove modne kuće Masimiliano Đorneti na pitanje novinara kako je pošlo za rukom ovoj dizajnerskoj kući da napravi reviju u Luvru rekao je je da je cilj revije bio da integriše francuske modne tehnike u svoj rad zajedno sa estetikom Luvra.
    „Odeća svetlih nijansi je pravljena sa određenom namerom i u skladu  je sa bojama Luvra koji je boje kamena“, objasnio je on.

    Shodno tome, hladnije nijanse bež kože prikazane su na modnoj pisti, a mešale su se sa toplijim bojama meda. Na reviji su se u bež nijansama mogle videti mnogobrojne suknje, haljine, kaputi i bluze, kao i visoke čizme do kolena.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE