Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) „Lord Of The Dance“ ponovo u Beogradu

    Irska plesna grupa „Lord Of The Dance“ nastupiće ponovo u Beogradskoj areni, 20. oktobra, najavila je danas Arena.
     
    Nakon gostovanja 2008. godine, popularna grupa Majkla Fletlija, čija se predstava u proteklih 12 godina nametnula kao vodeći plesni spektakl u svetu, dolazi u Beograd sa novom koreografijom. 

    Grupa „Lord of the Dance“ do sada je oborila više svetskih rekorda – Fletli je u Ginisovoj knjizi rekorda kao čovek sa najbržim nogama na svetu sa neverovatnih 35 udaraca u sekundi, a šou se izvodio čak 21 put uzastopno u Vembli areni u Londonu. Za samo 10 dana prodali su 250.000 ulaznica za turneju u Australiji, a od premijere 1996. godine više puta su oborili rekorde kao turneja sa najvećom zaradom u i storiji. 

    Fletli je rekao da su posetioci na njihovim nastupima „starosti od 5 do 95 godina, svih rasa, vera, jezika, boja, bez granica i barijera“ i da imaju najlojalnije fanove, medju kojima ima onih koji su gledali šou više puta. 

    „Prodajemo naše performanse od Meksika do Moskve i od Tokija do Teksasa. Ne treba zaboraviti da mi nismo pop kultura. Mi nismo Lejdi Gaga. Naš ples nije čak ni najpopularnija forma plesa. Ipak, mi punimo arene, koje su generalno rezervisane za grupe poput ‘Rolling Stones'“, dodao je on. 

    Ulaznice po cenama od 2.200, 2.500, 2.900, 3.300 i 4.000 dinara biće u prodaji od petka, 15. juna. 
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE