Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    I Enrike Iglesijas stiže sa Dženifer Lopez u Beograd

    Španski pop pevač Enrike Iglesijas nastupiće kao specijalni gost na koncertu Dženifer Lopez, 20. novembra u „Beogradskoj areni“, koji će svetska pop diva održati u okviru svoje velike turneje „Dance again“.
     
    On će zajedno sa slavnom pevačicom otpevati nekoliko pesama, a odluka da dođe u Srbiju doneta je pre dva dana, s obzirom na to da se zgodni pevač ne pojavljuje na svim njenim nastupima u okviru aktuelne turneje.
     
    Kako saznajemo, Enrike će u Beograd stići na dan koncerta, ali će već sutradan otputovati iz naše prestonice. Mada prvobitno nije bilo planirano da nastupi na ovom koncertu, u poslednjem trenutku je promenjen plan i slavni pevač će se, na radost mnogobrojnih obožavateljki, pojaviti na sceni velelepne dvorane.
     
    Za koncert Dženifer Lopez u „Beogradskoj areni“ već vlada veliko interesovanje i očekuje se dolazak fanova iz čitavog regiona. Ulaznice za ovaj spektakl od ponedeljka su u prodaji i koštaju od 2.990 do 22.000 dinara, koliko je potrebno izdvojiti za mesto u VIP loži. Karte se mogu kupiti na blagajnama „Beogradske arene“, Doma sindikata, TC „Ušće“, Bilet servisa, u knjižarama „Vulkan“ i „Laguna“ i u Tržnom centru „Bazar“ u Novom Sadu.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE