Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Ferrari Stiv Mekvina na restauraciji

    Redak primerak Ferrarija 275 GTB4, koji je slavni glumac Stiv Mekvin kupio 1968. godine u vreme dok je snimao film Bullitt, vraćen je u Italiju zbog kompletne restauracije. Restauracija će biti obavljena u Ferrari Classiche, specijalnom odeljenju italijanske kompanje koja se bavi obnovom, servisiranjem i sertifikovanjem klasičnih Ferrarijevih automobila.
    Tokom osamdesetih godina 20. veka, osoba u čijem posedu se automobil tada nalazio preuredila ga je u kabriolet, a restauracijom će mu biti vraćen prvobitni izgled. Kada je sadašnji vlasnik zatražio od Ferrarija potvrdu o autentičnosti modela 275 GTB4, u toj kompaniji su mu objasnili da je politika kuće da se sertifikat može izdati samo ako automobil ima originalni izgled.

    Restauracija Ferrarija 275 GTB4 može predstavljati unosnu investiciju za njegovog vlasnika, s obzirom da klasični automobili ovog proizvođača dostižu rekordne cene na aukcijama.

    Tako je nedavno primerak modela 250 GTO koji je Ferrari napravio za čuvenog vozača Formule 1, Stirling Mosa, prodat na jednoj aukciji za 35 miliona dolara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE