Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Agropapuk šampion Šunka festa

    Šampion kvaliteta na „Šunka festu“ u Novom Sadu je preduzeće Agropapuk iz Kukujevaca, čija je šunka proglašena najboljom na tom festivalu hrane.


    Priznanja su dobili i Zasavica-pokret gorana za proizvodnju šunke od svinje mangulice, Burjan iz Pančeva za kvalitet šunke, Bačka iz Bačke Palanke za visok kvalitet domaće šunke, Klanica Kosanović iz Martinaca za najveću i najmanju šunku.


    Priznanja su dobili i gazdinstvo Milovanović iz Novog Slankamena za dve prikazane šunke od po 30 kilograma i Tomislav Subotički iz Novog Miloševa za šunku staru 22 godine.

    U okviru „Šunka festa“ sinoć je na Novosadskom sajmu održano i takmičenje za Mis festivala.

    Lentu najlepše ponela je Jelena Vrhovec iz Kuzmina, prva pratilja je Zorica Sarcev iz Vrbasa, a druga Milena Nikić iz Zrenjanina.

    Za mis fotogeničnosti je proglašena Dragana Vuković iz Subotice, dok je Novosađanka Sandra Bušbaher proglašena za najšarmantniju.

    Na „Šunka festu“ proizvode izlaže više od stotinu proizvođača šunke i drugih suhomesnatih proizvoda, sira, rakije, vina.

    Udruženje „Vojvođanski prozori“ je organizator izložbe koja je počela u četvrtak, 7. juna, i završava se večeras. Ulaz na festival je besplatan.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE