Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „Madagaskar 3“ premijerno u subotu u bioskopima

    Premijera dugo očekivanog, trećeg nastavka filma „Madagaskar“ zakazana je za subotu, 9. jun u bioskopu Roda Cineplex u Beogradu, saopštio je distributer „Taramaunt film“.
     
    Kako je najavljeno, zbog velikog interesovanja, animirani film „Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi“ tog dana biće prikazan u čak tri termina: 11.30, 13.30 i 15.30 časova, a sve tri projekcije biće prikazane u sinhronozovanoj verziji.
     
    Na svečanoj premijeri pored prisustva naših poznatih glumaca koji su pozajmili glasove glavnim junacima iz filma i reditelja sinhronizacije Dragana Vujića Vujketa, za prisutne mališane pripremljen je i specijalni program u vidu kostimiranih animatora.
     
    U trećem nastavku animiranog filma „Madagaskar“, Aleks (Ben Stiler/Ivan Jevtović), Marti (Kris Rok/Dubravko Jovanović), Glorija (Džejda Pinket Smit/Katarina Žutić) i Melman (Dejvid Švimer/Nebojša Milovanović) odlučni su u nameri da se vrate u zoološki vrt u Central parku u Njujorku. Po povratku iz Afrike, skrenuli su s puta i izronili, i to bukvalno, u Evropi – gde su se dali u poteru za pingvinima i šimpanzama koji su uspeli da obiju banku kazina u Monte Karlu. Ubrzo će životinje otkriti nepopustljiva francuska policajka iz životinjske kontrole, kapetanica Šantel Duboa (Fransis Mekdormand/Dušica Novaković) koja ne voli da joj životinje iz zoo vrta jurcaju po gradu, a ujedno je uzbuđuje i ideja da će uloviti svog prvog lava.
     
    Životinje iz zoo vrta će naći savršenu masku u vidu putujućeg cirkusa koji će odlučiti da izmene iz korena. Otkriće nekoliko novih talenata i pokušaće da stignu do Njujorka u jednom komadu. Po prvi put u 3D-u, životinje sa Madagaskara će se dati u beg, a sklonište će naći u cirkusu gde će izvoditi trikove koji prkose smrti i ujedno pronaći nove prijatelje.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE