Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (FOTO) Procurele fotografije novog iPhone-a

    Dva bloga koja prate rad kompanije iz Kupertina objavila su fotografije za koje tvrde da najverovatnije prikazuju izgled narednog modela iPhone-a.

    Krenulo je sa 9to5Mac, koji je objavio fotografije novog dela za iPhone pete generacije koji proizvodi kineski dobavljač. Izgleda kao da je zadnji poklopac napravljen od aluminijuma, a ima i manji konektor nego sadašnji uređaji.

    Već su se pojavila nagađanja da će kućište za novi iPhone biti napravljeno od aluminijuma i gume ili plastike, kao i da će Apple smanjiti veličinu konektora. Čini se da fotografije koje je objavio 9to5Mac potvrđuju razvoj proizvoda u tom smeru.
     
    MacRumors je objavio šematski prikaz novog modela. Kao novina izdvaja se džek za slušalice koji je smešten na dno uređaja, umesto na vrh, naznačeno je i postojanje drugog mikrofona smeštenog na poleđini telefona, najverovatnije radi poboljšanja kvaliteta video snimaka, a kamera sa prednje strane telefona je takođe izmeštena u odnosu na prethodni model. Prema fotografijama izgleda da će novi model imati nešto veći displej, tačnije četvoroinčni (1136 x 640).

    Iako ove fotografije ne potvrđuju dizajn novog iPhone-a, potvrđuju mnogobrojne glasine koje su u pethodnom periodu kružile.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE