Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Hypo krediti za energetsku efikasnost

    Hypo Alpe Adria banka ponudila je građanima veoma povoljne potrošačke kredite za unapređenje energetske efikasnosti – dinarske kredite bez učešća i sa fiksnom kamatnom stopom od NKS 5,00% ( EKS od 5,59%) i kredite indeksirane u evrima NKS 7,00% (EKS 7,51%). Krediti se odobravaju u skladu sa Programom Vlade Republike Srbije o finansiranju projekata za unapređenje energetske efikasnosti u 2012. godini.
     
    Građani mogu da apliciraju za kredite u iznosu do 10 hiljada evra, koji se odobravaju u dinarskoj protivvrednosti, a  prema iznosu na profakturi. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 5,00 odsto za dinarske kredite za koje nije potrebno učešče, dok je u slučaju indeksiranih kredita u evrima kamatna stopa 7,00 odsto, uz učešće od 30 odsto. Rok otplate kredita iznosi od 12 do 60 meseci, u zavisnosti od mogućnosti i planova građana, a fiksna kamatna stopa omogućava nepromenjene rate kredita tokom celog perioda otplate.
     
    -Nastojimo da adekvatnom i konkurentnom ponudom odgovorimo na zahteve globalnih trendova i zajedno sa našim nadležnim institucijama, doprinesemo unapređenju svesti građana o značaju očuvanja životne sredine. Uvođenjem kredita za unapređenje energetske efikasnosti, klijentima nudimo veoma isplativu investiciju, jer im pored dugoročne uštede energije omogućavamo i značajno smanjenje mesečnih računa za struju i grejanje, rekao je Dušan Mihailović, direktor Sektora upravljanja prodajom Hypo Alpe-Adria-Bank a.d Beograd.
     
    Krediti su predviđeni za nabavku i postavljanje izolacije, zamenu spoljašnje stolarije, nabavku i ugradnju energetski efikasnijih peći, kao i za izvođenje drugih radova koji unapređuju energetsku efikasnost. Na ovaj način, građani mogu da uštede energiju i značajno smanje mesečne troškove, posebno u zimskom periodu kada je potrošnja energenata znatno veća.  
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE