Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Gradski Maskenbal u okviru Miksera 31. maja

    U okviru Mikser festivala na Savamali, u četvrtak 31. maja, ekipa Jungle Tribe-a u saradnji sa Mikserom i Red Bull-om organizuje veliki Gradski Maskenbal u prostorijama MIKSER HOUSE-a u Karađorđevoj 46.
     
    Ovaj nesvakidašnji događaj je nastavak uspešne saradnje najvećeg regionalnog festivala kreativnosti Miksera i najveće i najpopularnije agencije za mlade Jungle Travel-a.
     
    Pored muzičkog dela, za koji će biti zaduženi poznati DJ-evi, biće organizovana i velika nagradna igra na kojoj će posetioci imati priliku da osvoje put u Transilvaniju za Noć Veštica kod grofa Drakule, najpopularnije putovanje agencije Jungle Travel na koje već godinama putuje po nekoliko stotina mladih.
     
    Prostor će biti posebno dekorisan za ovu priliku, ulaz na žurku je besplatan ali se ulazi isključivo uz pozivnicu koja se uz prethodnu najavu može preuzeti u Jungle Travel-u u Njegoševoj 31v.
     
    Gradski Maskenbal će sigurno opravdati očekivanja a organizatori se nadaju da će žurka postati tradicionalana manifestacija koja mladim ljudima dopušta da iskažu svoju kreativnosti i talenat uz standardno dobar provod sa Jungle Tribe-om.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE