Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Crnogorci organizuju takmičenje u odmaranju u hladovini

    Postoji mnogo viceva na temu crnogorske lenjosti, ali i sami Crnogorci rešili su da se našale na svoj račun.
     
    Kako prenose Vijesti, vlasnici etno sela „Montenegro“ iz Brezana, na 33. kilometru od Nikšića, svima onima kojima je krevet draži od stolice pružaju mogućnost da zarade novac ležeći i to u hladu.
     
    „Takmičar koji izdrži najduže da se odmara u hladovini dobija novčanu nagradu u iznosu od 200 eura, a pravila su prosta – takmičaru je dozvoljeno da pije vodu i da uzima hranu, ali nije dozvoljeno da ustaje sa mesta odmaranja bez obzira na povod, makar to bio i odlazak do toaleta“, objasnila su braća Radonja i Mikonja Blagojević, vlasnici “Montenegra”.
     
    Takmičar koji izdrži najviše da leži na jednom mestu je pobednik. Kako saopštavaju organizatori da bi ležanje bilo što udobnije i da bi ugođaj bio kompletan, potrudiće se orkestar Zorana Džiknića “Nik bend”.
     
    „Za takmičenje je birano posebno drvo. U pitanju je stogodišnji javor čija hlad godinama čini fenomenalan ugođaj gostima. Prijavljivanje za takmičenje traje do kraja juna a pored novčanih nagrada pobednici će dobiti i medalje koje su popularno nazvane “Ima ‘ljeba bez motike”. Prvi put u pravilima takmičenja uvodimo i nagradu za četvrto mesto “drvenu medalju““, kazali su Blagojevići. 
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE