Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    FOX International Channels dobila novog regionalnog menadžera

    Kompanija FOX International Channels (FIC) Balkan objavila je da se Gregor Memedovič priključio firmi na višem rukovodećem položaju sa regionalnim dužnostima.
     
    Memedovič je do nedavno bio izvršni  direktor i direktor prodaje MTG-ove TV 3 Slovenia.  U okviru svojih novih zaduženja, on će aktivno učestvovati u razvoju marketinških strategija FIC-a u odnosima sa ograncima i oglašivačima, kao i u razvoju lokalnih sadržaja.
     
     „Veoma sam uzbuđen što mogu da objavim Gregorovo imenovanje, koje odražava našu posvećenost gledaocima, oglašivačima i drugim poslovnim partnerima u ovom važnom regionu, koji se i dalje ubrzano razvija. Sa svojim izuzetnim iskustvom i ostvarenim poslovnim uspesima, on će u velikoj meri doprineti našem uspehu i napretku u oblasti televizije i multimedija“, rekao je Krasimir Nikolov, izvršni direktor FIC Balkan.
     
    Komentarišući svoje imenovanje, Memedovič je izjavio: „Već neko vreme sa velikim uvažavanjem posmatram FIC-ove kanale, kao i usredsređenost kompanije na lokalna tržišta. Izuzetno sam uzbuđen jer sam se pridružio ovoj perspektivnoj kompaniji koja ima tako jasne smernice za budućnost i neprestano ulaže u razvoj lokalnih timova kako bi podigla multimedijalnu ponudu kompanije na novi nivo“.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE