Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Vidovite životinje na Evropskom prvenstvu

    Ko će pobediti na Evropskom prvenstvu pitanje je koje će se uskoro u zemljama domaćinima postavljati slonici, u Poljskoj, odnosno svinji u Ukrajini.
     
    Poljski odgovor „vidovitoj“ hobotnici Paulu, koji je stekao slavu zbog predvidjanja rezultata Svetskog prvenstva 2010, biće Ćita, temperamentna 33-godišnja slonica iz Indije, sada stanovnica Zoološkog vrta u Krakovu.
     
    Direktor Vrta Jozef Skotnicki rekao je da je Ćita izabrana u odnosu na magarca, papagaja i još jednog slona pošto je tačno predvidela da će Čelsi osvojiti Ligu šampiona. Ona je to učinila tako što je uzela jabuku iznad grba Čelsija, a onu iznad Bajernovog znaka nije dirala. Taj metod će se koristiti pred svaku utakmicu na turniru.
     
    Drugi domaćin turnira koji se održava od 8. juna do 1. jula, Ukrajina, u kojoj su komadići svinjskog sala nacionalno jelo, verovatno će se, medjutim, odlučiti za ogromnu svinju koja voli pivo, ali je pitanje da li će ona moći da podnese medijsku pažnju. Dvogodišnjak nazvan Vidoviti krmak voli pivo i prženi krompir, a često brekće od zadovoljstva dok gleda fudbal na televiziji sa svojim vlasnikom, objavila je danas njegova publicistkinja. Njemu, medjutim, treba malo treninga za izlazak u javnost.
     
    „Želimo da budemo sigurni da će biti miran, nećemo da se plaši“, rekla je portparolka gradskih vlasti Kijeva Svitlana Bovkun.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE