Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Počinju prijave za projekat „Umrežavanje“

    Institut za održive zajednice (ISC) i agencija Represent Communications nastavljaju realizaciju projekta „Umrežavanje“ koji u okviru programa „Inicijativa javnog zagovaranja građanskog društva u Srbiji“ finansira USAID.
     
    Cilj projekta je jačanje kapaciteta organizacija i osposobljavanje za korišćenje prednosti i potencijala online komuniciranja, društvenih mreža i novih tehnologija. Projekat „Umrežavanje“ počinje u ponedeljak, 21. maja 2012, raspisivanjem javnog konkursa za sve organizacije građanskog društva koje žele da učestvuju u projektu. Zainteresovane organizacije građanskog društva mogu da se prijave popunjavanjem formulara na sajtu www.umrezavanje.org do 4. juna 2012.
     
    Prilikom izbora organizacija vodiće se računa o tome da dolaze iz različitih regiona Srbije, da su im u fokusu različite ciljne grupe, oblasti rada i željeni ciljevi. Sa 12 izabranih organizacija građanskog društva narednih sedam meseci radiće stručni konsultanti koji će im pomoći da strateški korište društvene mreže i nove tehnologije u svom radu. Na sajtu projekta će svaka organizacija građanskog društva imati svoj profil gde će moći da iznese sve probleme sa kojima se susreće u svakodnevnim aktivnostima, a konsultanti će na profilima davati tražene odgovore i savete.
     
    Projekat  „Umrežavanje“ deo je dvogodišnjeg projekta New World, koji sprovodi Institut za održive zajednice (ISC), a finasira USAID  i trajaće do kraja ove godine.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE