Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Audicija za mjuzikl „Rebeka“ u Madlenianumu

    Opera i teatar Madlenianum povodom postavke mjuzikla Silvestera Levaia „Rebeka“ održaće audiciju za soliste i horski ansambl a svi zainteresovani kandidati mogu da se prijave najkasnije do 28. maja, saopštilo je ovo zemunsko pozorište. Madlenianum priprema premijeru mjuzikla „Rebeka“ po istoimenoj knjizi Dafne Di Morije u režiji Nebojše Bradića za oktobar.
     
    Audicija za soliste održaće se 2. i 3. juna od 11 sati na Velikoj sceni Madlenianuma u prisustvu autora muzike Levaia, reditelja Bradića, dirigenta Ðorđa Stankovića i direktorke Opere i baleta Madlenianuma Branke Radović.
     
    Kandidati koji će učestvovati na audiciji za soliste, muške i ženske glasove, odnosno uloge, obavezni su da pripreme po dve arije iz mjuzikla „Rebeka“ u ukupnom trajanju do 10 minuta.
     
    Audicija za horski ansambl održaće se u subotu 9. juna od 11 sati na Velikoj sceni Madlenianuma i potrebno je pripremiti dve horske numere iz mjuzikla „Rebeka“. Kako je najavio Madlenianum, konsultacije sa dirigentom Stankovićem odražavaće se po dogovoru od 21. do 26. maja u Madlenianumu uz obezbeđenu klavirsku saradnju.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE