Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Jonsen direktor nove regionalne jedinice Telenora za Evropu

    Generalni direktor Telenora u Srbiji Ćel Morten Jonsen imenovan je za potpredsednika norveške Telenor grupe i šefa novog regionalnog odeljenja za Evropu.
     
    Kako se navodi u saopštenju objavljenom na kompanijskom sajtu www.telenor.com, Jonsen će rukovoditi novom regionalnom jedinicom Telenora zaduženom za poslovanje u Mađarskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Švedskoj i Danskoj.
     
    U saopštenju se ne navodi ko će i kada zameniti Jonsena na čelu Telenora u Srbiji. Ćel Morten Jonsen je generalni direktor Telenora u Srbiji od marta 2009. godine.
     
    Jonsen je kazao da su članice norveške Telenor grupe dobro pozicionirane u Evropi i da će prioritet u daljem radu biti korišćenje potencijala sa jačanje saradnje u regionu.
     
    Predsednik i generalni direktor Telenor grupe Jon Fredrik Baksas izrazio je zadovoljstvo time što je Jonsen prihvatio novu odgovornost naglašavajući da je postigao odlične rezultate kao čelnik Telenora u Srbiji.
     
    Norveška telekomunikaciona grupa Telenor posluje u Srbiji od septembra 2006. godine kada je za 1,5 milijardi evra kupila mobilnog operatera Mobi 63.
     
    Telenor je na kraju marta imao 3,1 milion korisnika telefonije i interneta u Srbiji i prihod od 9,34 milijarde dinara u prva tri meseca 2012.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE