Delhaize šalje prodavce na fakultet

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delhaize šalje prodavce na fakultet

  Trgovinska kompanija Delhaize Srbija saopštila je danas da će 120 zaposlenih u maloprodajnim objektima te kompanije u naredna dva meseca pohađati specijalni edukativni program “Napred” na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

  Kako se navodi, profesori Ekonomskog fakulteta će držati predavanja i radionice rukovodiocima u objektima Maxi, Mini Maxi i Tempo, da bi stekli dodatno stručno znanje, kompetenciju i veštinu da unaprede učinak i poslovanje maloprodajnog objekta.

  Dodaje se da će se u okviru programa “Napred” obrađivati teme: savremena maloprodaja robe široke potrošnje, upravljanje maloprodajnim objektima, finansijski menadžment, marketing menadžment, upravljanje zalihama u maloprodaji, konkurentnost i imidž maloprodajnih objekata, sprovođenje politike cena, kao i odnosi sa potrošačima.

  Potpredsednica za ljudske resurse i organizacioni razvoj kompanije Delhaize u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini Sanja Jevđenijević izjavila je da je rad na unapređenju zaposlenih ključ za razvoj te kompanije.

  Ona je, kako se navodi u saopštenju, kazala da kompanija Delhaize Srbija već godinama sarađuje sa Ekonomskim fakultetom kroz realizaciju prakse za studente tog fakulteta, ali da je saradnja ove vrste prva u Srbiji.

  Delhaize Srbija je članica međunarodnog trgovinskog lanca Delhaize Group čije je sedište u Belgiji.

  Ta kompanija je krajem jula 2011. godine kupila srpsku kompaniju Delta maksi za 932,5 miliona evra, uključujući neto dug od 318 miliona.

  Trgovina Delhaize Srbija ima više od 350 prodajnih objekata.

  What's your reaction?

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE