Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    (VIDEO) Putin u ulozi hokejaša

    Istog dana kada je položio predsedničku zakletvu, Vladimir Putin odigrao je hokejašku utakmicu protiv ekipe legendarnih sovjetskih igrača, donevši sa dva gola pobedu svom amaterskom timu, prenela je danas ruska televizija.
     
    U crveno-bijelom dresu s brojem 11, Putin je sinoć u dva navrata pakom zatresao mrežu protivničke ekipe. Oba gola aplauzom su pozdravili navijači, među kojima su bili Putinovi prijatelji, bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni i bivši nemački kancelar Gerhard Šreder. Utakmici je prisutvovao i predsednik Međunarodne federacije hokeja na ledu Rene Fazel.
     
    Vladimir Putin je u februaru 2011. obećao da će naučiti klizanje, a njegov portparol je kazao da je u više navrata trenirao noću kako bi savladao osnove hokeja na ledu.
     
    Nosilac crnog pojasa u džudou, Putin je sklon eksponiranju u javnosti. Ranije je trenirao sa džudo šampionima, pilotirao je avionom „kanaderom“ i okušao se pred kamerama za volanom Formule 1.
     
    Izabran na predsedničku funkciju u martu uprkos masovnim demonstracijama, Putin je u ponedeljak položio zakletvu za treći mandat u Kremlju u trajanju od šest godina, nakon dva četvorogodišnja mandata od 2000. do 2008.
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE