Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Konferencija BLOK počinje 10. maja 2012.

    U četvrtak 10.maja počinje Četvrta međunarodna Konferencija BLOK o arhitekturi.
     
    Četvrta međunarodna Konferencija BLOK o arhitekturi, održaće se ove nedelje, 10-11. maja, 2012. u Zira centru u Beogradu, u organizaciji kompanije Projmetal. Centralni panel ovogodišnje konferencije posvećen je visokim objektima. Predavanja će održati svetski poznate arhitekte Dejvid Fišer (Italija/Dynamic Architecture), autor rotirajućih nebodera, Mark Hemel(Kina/IBA), autor TV tornja u Guangdzhou, Vinka Dubeldam (SAD/Archi-tectonics), Veronika Valk (Estonija/ZiziYoyo), i javnosti veoma dobro poznat, Alehandro Zaera Polo (Velika Britanija /AZPA), kao i brojni eksperti u oblasti arhitekture i urbanizma iz Srbije.
     
    Konferencija BLOK kroz svoje brojne aktivnosti (predavanja svetski poznatih arhitekata, foruma, radionica, prezentacija, filmskog festivala, publikacija, izložbi projekata), tako i putem konkursa nastoji da promoviše arhitektonske vrednosti u lokalnoj sredini i šire.
     
    Od ove nedelje u Zira Centru otvorena je i zanimljiva izložba konkursnih projekata, međunarodnog konkusa „Budva Centar“, i studentskog konkursa za visoki objekat „Skyscraper“.
     
    Više informacija o predavačima, temama, idejama i koncepciji BLOK Konferencije, može se pogledati na zvaničnom sajtu www.blok.rs gde se posetioci mogu online registrovati za učešće. Predstojećeg vikenda, u okviru Konferencije BLOK, 12-13.maja, održaće se filmski maraton posvećen žanru arhitektonskog filma, u Bioskopu Jugoslovenske Kinoteke u Beogradu, ul.Kosovska 11. Za sve posetioce bioskopa, ulaz je besplatan.
     
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE