Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Publika „Nušićevih dana“ odabrala najbolje

    Najbolja predstava po oceni publike 29. „Nušićevih dana“ u Smederevu je „Pozovi M, radi užitka“, Mirjane Bobić Mojsilović.
     
    Izvedbom Sterijine komedije „Zla žena“, u tumačenju glumaca Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ iz Zrenjanina u nedelju 29. aprila je završen festivalski program „Nušićevih dana“. Publika je glasala za najbolja glumačka ostvarenja i ocenjivala predstave. 

    Predrag Miki Manojlović dobio je nagradu publike za ulogu Milana u predstavi „Kumovi“ Dušana Kovačevića. Predstavu je režirao autor teksta, a igrali su glumci Zvezdara teatra. 

    Aneta Tomašević je nagrađena za ulogu Sarke u predstavi „Ožalošćena porodica“, u režiji Bojane Lazić, i izvedbi Šabačkog pozorišta, a Katarina Žutić dobila je nagradu za ulogu Lorete u predstavi „Pozovi M radi užitka“, Mirjane Bobić Mojsilović. 

    Sanja Ristić-Krajnov dobila je nagradu za ulogu Sultane u predstavi Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ iz Zrenjanina, „Zla žena“, u režiji Egona Savina. 

    Dragan Petrović je nagrađen za ulogu doktora D u istoimenoj predstavi, koju je režirao Goran Marković u Beogradskom dramskom pozorištu. 

    Za ulogu služavke Sofi u predstavi „Ujež“, u režiji Radoslava Milenkovića, iz Srpskog narodnog pozorišta Novi Sad, nagradu je dobila Sanja Ristić-Krajnov.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE