Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    „NAI Atrium“ obezbeđuje sertifikate za zelenu gradnju

    „NAI Atrium“, jedna od vodećih konsultantskih kuća u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, širok spektar usluga u oblasti vođenja i razvoja projekata, investicionog savetovanja, procena vrednosti nekretnina, održavanja i upravljanja zgradama, obogatila je i uslugama savetovanja i izdavanja sertifikata za zelenu gradnju.
     
    – Održivi razvoj je broj jedan u razvoju nekretnina u svetu. Kao rezultat toga, zagađenje je manje, operativni troškovi su niži, a vrednost nekretnine veća. Stoga smo odlučili da proširimo portfolio usluga i obezbedimo klijentima da izaberu jedan od protokola za sertifikaciju održive gradnje: američki LEED, koji je najpoznatiji u Srbiji, engleski BREEAM ili nemački DGNB – izjavio je Roman Klott, izvršni direktor „NAI Atriuma“.
     
    Interesovanje za održivu gradnju konstantno raste i već je veliki broj projekata u procesu sertifikacije, kažu u „NAI Atrium“. Ova kuća nedavno je angažovan da sertifikuje projekat „BBC1Plus“ koji ima 30.000 kvadrata poslovnog prostora.
     
    „NAI Atrium“ ima kancelarije u Beču, Beogradu, Bratislavi i Sofiji, i deo je „NAI Global“, vodeće internacionalne mreže nezavisnih kompanija iz industrije razvoja nekretnina. „NAI Global“ ima 325 kancelarija širom sveta, zapošljava 5.000 eksperata za razvoj nekretnina i ima obrt od preko 45 mlrd USD godišnje. „NAI Atrium“ je ćerka firma kompanije „Atrium Consulting“.
     
     

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE