Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Srbija dobila virtuelnu ordinaciju

    Udruženje lekara „LekarInfo“ pokrenulo je novi servis – Ordinacija, sa ciljem da korisnicima interneta pruži mogućnost da razgovaraju sa lekarima uživo, putem web kamere ili poruka.
     
    Za razgovor sa lekarom nije potrebna registracija, a ceo servis je potpuno besplatan.
     
    U okviru servisa radi 10 lekara različitih specijalnosti – plastični hirurg, dermatovenerolog, psiholog, pedijatar, stomataolog i lekari opšte prakse.
     
    Svi lekari, na sajtu www.lekarinfo.com , imaju svoje virtuelne ordinacije na kojima su postavljene njihove biografije, tako da svaki korisnik interneta zna sa kim razgovara. Korisnici proveravaju kada su lekari u svojim ordinacijama u rasporedu rada lekara, gde mogu da vide tačno vreme kada je koji lekar u ordinaciji.
     
    „Smatramo da je ovo najbolji način da korisnici interneta dobiju kvalitetne i brze informacije za zdravstvene probleme koje imaju. Na ovaj način su sigurni da su informacije koje traže dobijene od stručnih ljudi, a da za njih ne moraju da čekaju u redovima, plaćaju i lutaju po bolnicama, već su im sve informacija dostupne u njihovim domovima“ kaže za B92 dr Vladimir Živković iz udruženja “LekarInfo” i naglašava da ovaj servis nema za cilj da zameni pravo lečenje i odlazak kod lekara.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE