Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    U prodaji biografija Stiva Džobsa na srpskom

    Ekskluzivna biografija Stiva Džobsa autora Voltera Ajzaksona, napisana na osnovu intervjua i sa Džobsom i sa njegovim kolegama, prijateljima, porodicom i konkurentima, od ponedeljka će se naći u svim knjižarama „Delfi“ lanca.
     
    Napisana na osnovu više od 40 intervjua sa Stivom Džobsom, kao i na osnovu više od stotinu intervjua sa članovima porodice, prijateljima, suparnicima, konkurentima i kolegama – ova knjiga predstavlja hroniku burnog života i žestoke ličnosti kreativnog preduzetnika.
     
    Njegova strast prema savršenstvu i mahniti nagon za delanjem doneli su revoluciju u šest privrednih grana: u personalnim računarima, animiranim filmovima, muzici, telefonima, tablet računarstvu i digitalnom izdavaštvu.
     
    Džobs je znao da se nova vrednost u dvadeset prvom veku najbolje može stvoriti spajanjem kreativnosti i tehnologije, pa je izgradio kompaniju u kojoj su stvaralački iskoraci bili kombinovani sa izvanrednim inženjerskim dostignućima.
     
    Njegova izuzetna priča, ispripovedana u ovoj majstorskoj biografiji, ispunjena je lekcijama o inovacijama, liderstvu i vrednostima, saopšteno je iz „Lagune“.
     
    Iako je Džobs sarađivao u nastanku ove knjige, nije zahtevao da ima kontrolu nad onim što će biti napisano- ništa nije zabranio, štaviše, podsticao je ljude koje je poznavao da govore iskreno.
     
    „Uradio sam mnogo stvari kojima se ne ponosim“, rekao je. „Ali, u mom ormaru nema takvog prljavog veša koji niko ne bi smeo da pronađe.“
     
    Autor knjige Volter Ajzakson, generalni direktor Instituta Aspen, bio je predsednik Si-En-Ena (CNN) i glavni urednik „Tajma“. Napisao je knjige „Ajnštajn: život i univerzum“, „Bendžamin Frenklin: jedan američki život“, i „Kisindžer: biografija“.

    What's your reaction?

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE